Foto's

Over Antalya

Delphin Palace heeft een fantastische ligging met op de achtergrond het machtige Taurusgebergte en aan haar voeten de azuurblauwe zee. Hier kunt u werkelijk een droomvakantie aan het strand beleven. Het hotel beschikt namelijk over een 600 meter lang privéstrand wat van alle gemakken is voorzien zoals gratis ligbedden en parasols. In de directe omgeving zijn winkeltjes en terrasjes.

Hotel Delphin Palace ligt in Lara. Hier vindt u een aaneenschakeling van luxe hotels en lange stranden. Veel hotels hebben hier een speciaal thema. Zo is er een hotel gebouwd net als het Kremlin. Ten westen van Lara is de kust ruig en grillig. In het kleine authentieke centrum vindt u winkels, sfeervolle restaurants en gezellige terrasjes. De omgeving hier is een eldorado voor natuurliefhebbers. Zo kunt u een bezoekje brengen aan één van de vele watervallen of een wandeling maken door een natuurpark of een botanische tuin.

Voor wie meer vertier zoekt, ligt de bruisende stad Antalya op 12 kilometer. Vanaf Delphin Palace de Luxe rijdt er een shuttlebus naar het centrum. Deze stad ligt op een rots en steekt 50 meter boven de zee uit. In de stad valt altijd wel wat te beleven. Er is een ommuurd oud stadscentrum met kleine kronkelige straatjes waar u heerlijk doorheen kunt dwalen. Onderweg komt u ook diverse historische bezienswaardigheden tegen. In één van de vele winkeltjes zult u zeker een souvenir scoren voor het thuisfront. Tegenover het centrum ligt een kleine haven waar het één en al bedrijvigheid is met plezierjachten en vissersboten. Hier kunt u op één van de gezellige terrassen neerstrijken voor een lekker drankje. Ook vindt u hier talloze restaurants met natuurlijk verse vis op het menu. Voor het hotel is een dolmushalte zodat alles goed bereikbaar is. De luchthaven ligt op 10 kilometer afstand.

Vergelijk Delphin Palace bij 5 aanbieders Bekijk prijs